Сбербанк РФ може в найближчий місяць оголосити про покупку "Трійки діалог" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сбербанк РФ може в найближчий місяць оголосити про покупку "Трійки діалог"

296
Ощадбанк РФ може в найближчий місяць оголосити про покупку "Трійки діалог", розповіли "Інтерфакс-АФІ" кілька джерел, знайомих і умовами угоди. "Сбербанк ухвалив принципове рішення, він буде розвивати Інвестбізнес на базі "Трійки Діалог".
"Сторони дійшли до взаємоприйнятного варіанту угоди", - сказав один зі співрозмовників агентства. Він зазначив, що угода ще буде виноситися на обговорення правління.
Інше джерело агентства додало, що покупка "Трійки" буде відбуватися в кілька етапів. Остаточна сума угоди, а також частка 33% акцій компанії, що перебувають у власності Standard Bank, повинні бути визначені до кінця лютого, сказав він. Заступник президента - голови правління Сбербанку Антон Карамзін відмовився коментувати тему придбання "Трійки". В самій компанії агентству "Інтерфакс" заявили, що "не коментують ринкові чутки".
Раніше повідомлялося, що Сбербанк РФ останніми місяцями активно готувався до розвитку власного інвестиційного бізнесу. При цьому банк розглядав як можливість створення бізнесу з нуля, таки і можливість покупки інвесткомпаній, які існують зараз (у їх числі були не тільки російські, але й іноземні гравці).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас