Харківське ноу-хау: тих, хто платить в конвертах "повісять" на бігбордах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Харківське ноу-хау: тих, хто платить в конвертах "повісять" на бігбордах

Казна та Політика
171
У Харкові з'являться бігборди з переліком підприємств, які виплачують зарплату своїм працівникам у конвертах.
Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив обласному телебаченню заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов.
За його словами, це стане продовженням розпочатої владою боротьби з негативним явищем - раніше на обласному телебаченні з'явився рядок, який інформує про підприємства, працівники яких отримують найменші заробітні плати і зарплати в конвертах.
"Харківська облдержадміністрація продовжує систематичну боротьбу з керівниками підприємств, які виплачують заробітну плату в конвертах. Сьогодні до Головного управління економіки ХОДА надходить безліч дзвінків, в яких люди повідомляють про подібні порушення на їх підприємствах", - сказав Сапронов.
"Всі розуміють, - сказав він, - що залишок суми роботодавець дає в конверті, ухиляючись від податків. В результаті таких дій бюджет області недоотримує кошти, які так необхідні для розвитку Харківської області".
Сапронов повідомив, що найближчим часом на вулицях Харкова буде розміщено близько 20 бігбордів, на яких будуть вказані підприємства-порушники.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас