НБУ офіційно підтвердив зміни в правлінні центробанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ офіційно підтвердив зміни в правлінні центробанку

Казна та Політика
1290
Національний банк України (НБУ) офіційно підтвердив зміни в складі правління центрального банку.
Згідно з повідомленням, текст якого розміщений на веб-сайті НБУ, склад правління центробанку скоротився з 14 до 10 осіб.
У повідомленні вказується, що зміна правління відбулася 19 січня.
За даними Нацбанку, до складу правління, крім голови НБУ і його чотирьох заступників, увійшли директор генерального департаменту грошово-кредитної політики Олена Щербакова та директор генерального департаменту банківського нагляду Олексій Ткаченко.
Крім того, в правлінні НБУ продовжать роботу директор департаменту персоналу Ігор Іванюк, директор юридичного департаменту Віктор Новиков, а також директор генерального економічного департаменту Ігор Шумило.
Згідно з повідомленням, зі складу правління НБУ виведені Олег Дащенко, Віктор Кравець, Микола Лаврук, Віра Ричаківська, Анатолій Савченко та Анатолій Степаненко.
Як повідомлялося, парламент України в липні 2010р затвердив поправки до закону про Нацбанк, якими, серед іншого, передбачається скорочення кількісного складу правління Нацбанку з 16 до 11 осіб.
У вересні-2010 у зв'язку з виходом на пенсію Нацбанк залишила член правління, директор департаменту монетарної політики НБУ Наталя Гребеник. У січні-2011 директор фінансового департаменту, член правління НБУ Ольга Кандибка вийшла на пенсію.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас