Екс-главу Мінтрансу звинувачують у заподіянні збитків державі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Екс-главу Мінтрансу звинувачують у заподіянні збитків державі

Казна та Політика
1426
Колишнього міністра транспорту Віктора Бондаря звинувачують у пособництві в умисному знищенні незавершеного будівництва автовокзалу "Теремки".
Про це повідомили в головному управлінні з питань оборонної політики та діяльності правоохоронних органів адміністрації президента.
Згідно з інформацією, такі дії завдали шкоди державі на суму понад п'ять з половиною мільйонів гривень.
Крім того, як зазначили в управлінні, Шевченківським райсудом Києва розглядається справа за звинуваченням колишнього заступника міністра транспорту Олександра Давидова у зловживанні службовим становищем і незаконному заволодінні державним майном на суму 80 тисяч гривень.
Також у повідомленні відзначається, що протягом квітня-грудня 2010 року органами прокуратури в цілому розслідувано і направлено до суду 3894 кримінальні справи про злочини у сфері службової діяльності щодо 3342 посадових осіб.
Зокрема, 1568 справ порушено за зловживання владою або службовим становищем, 1042 справи за хабарництво, 1026 за службове підроблення, 819 справ за службову недбалість, 339 справ за перевищення влади або службових повноважень.
Крім того, направлені до суду з обвинувальним висновком 1265 кримінальних справ про злочини з ознаками корупційних діянь. Усього встановлено 1445 посадових осіб, які вчинили злочини з ознаками корупційних діянь.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас