Черновецький не підписав заборону на торгівлю сигаретами в кіосках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черновецький не підписав заборону на торгівлю сигаретами в кіосках

Казна та Політика
546
Рішення Київради про заборону продажу алкоголю і сигарет у кіосках досі не підписане міським головою Києва Леонідом Черновецьким.
Голова ГО "Правозахист" Геннадій Черевко вважає, що зволікання дає шанс малому бізнесу, зайнятому торгівлею в МАФах, сподіватися на діалог з керівництвом міста щодо видозміни гучного рішення міськради.
Як повідомляють "Коментарі", інформацію про непідписання рішення міським головою підтвердив і депутат Київради (фракція "Республіка Київ"), Олексій Давиденко. На його думку, затримка може бути пов'язана з тим, що в міській адміністрації є сили, зацікавлені в цьому бізнесі.
"За моєю інформацією, рішення досі не підписане. Це може свідчити про те, що чиновники адміністрації мають персональну зацікавленість у продовженні роздрібної торгівлі пивом і сигаретами в кіосках", - зазначив він.
23 грудня депутати Київради проголосували за заборону на продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв, столового вина, пива (крім безалкогольного) і тютюнових виробів у кіосках площею менше 40 кв. м. Заборону передбачалося ввести в дію з 31 березня 2011 року.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас