У Кракові з'явиться посудина з кров'ю Іоанна Павла II — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кракові з'явиться посудина з кров'ю Іоанна Павла II

61
Представник польської організації Центр Іоанна Павла Другого Петро Сенько заявив, що посудину з кров'ю колишнього Папи Римського помістять в одному з краківських костелів.
За словами Сенько, це відбудеться після беатифікції (зарахування до лику блаженних) Іоанна Павла II, яка запланована на травень 2011 року.
Спеціально для реліквії в Кракові будується храм, у вівтар якого і буде вмонтована посудина з кров'ю Папи, який народився і виріс у Польщі.
Ідея будівництва костелу і приміщення в нього частки мощів Іоанна Павла II належить архієпископу краківському - давньому другу та помічнику покійного Папи.
Як повідомлялося раніше, Ватикан вже оголосив, що Іван Павло II "несе відповідальність" як мінімум за одне диво. Ним стало зцілення французької черниці Марі Симон-П'єр від хвороби Паркінсона після того, як вона помолилася вже покійному понтифіку.
Церемонія зарахування Іоанна Павла II до лику блаженних відбудеться 1 травня 2011 року. Незабаром після беатифікації покійний Папа може бути "підвищений" до святого
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас