Пенсійний фонд намагається довести до банкрутства "Інтерсплав" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пенсійний фонд намагається довести до банкрутства "Інтерсплав"

Казна та Політика
330
Управління Пенсійного фонду в Свердловську (Луганська область) просить суд визнати банкрутом виробника вторинних алюмінієвих сплавів завод "Інтерсплав" (Свердловськ, Луганська область). Про це йдеться в ухвалі господарського суду Луганської області від 4 січня. p> Суд прийняв заяву управління ПФ у Свердловську про визнання банкрутом "Інтерсплаву" до розгляду і порушив провадження у справі. Також суд ввів мораторій на задоволення вимог кредиторів, повідомляють Українські новини.
Розгляд справи у підготовчому засіданні призначено на 2 лютого о 12:00.
Раніше, в серпні 2010 р., суд порушував провадження у справі про банкрутство "Інтерсплаву" за позовом управління ПФ у Свердловську в зв'язку із заборгованістю підприємства перед ПФ у сумі в 662,7 тис. грн.
Проте, у вересні суд закрив цю справу в зв'язку з тим, що управлінням ПФ у Свердловську не було доведено на момент порушення справи про банкрутство "Інтерсплаву" і в день проведення підготовчого засідання суду всіх ознак неплатоспроможності "Інтерсплаву", які є підставою для порушення провадження у справі про банкрутство.
Як повідомлялося, завод є спільним українсько-іспанським підприємством, зареєстрованим у формі товариства з обмеженою відповідальністю, 51% у його статутному фонді належить компанії Befesa Aluminio Bilbao.
"Інтерсплав" може виробляти до 70 тис. т сплавів на рік.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас