В Австралії врятували пару, яка сплавлялася по річці на секс-ляльках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Австралії врятували пару, яка сплавлялася по річці на секс-ляльках

89
В Австралії на річці Ярра пройшла незвичайна рятувальна операція - екстрені служби допомогли молодій парі, яка сплавлялась по річці на надувних секс-ляльках, вибратися з води.
Як повідомили в місцевій поліції, пара (парубку і дівчині по 19 років) опинилася в небезпечній ситуації, коли підпливла до особливо бурхливої ділянки річки. Дівчина втратила контроль над своєю надувною лялькою, схопилася за гілку дерева і почала кликати на допомогу. До неї підібрався її друг, який був поруч з дівчиною до прибуття каякера-рятувальника.
Коли фахівець екстреної служби опинився поряд з місцем події, він передав парі рятувальні жилети, після чого учасників сплаву на ляльках змогли доставити на берег. Молодого чоловіка і дівчину оглянули лікарі, які встановили, що ніяких пошкоджень врятовані не отримали.
Для чого їм знадобилося сплавлятися по річці на надувних ляльках, не уточнюється. Як заявили в поліції, про долю однієї із секс-іграшок, які виступили в якості плавзасобів, нічого не відомо. Одну з них "врятували" каякери.
Під час "золотої лихоманки" в штаті Вікторія ріка Ярра служила джерелом дорогоцінного металу для безлічі старателів, які за роки своєї праці значно змінили ландшафт водойми. В даний час на Яррі займаються веслуванням на байдарках і каное та іншими подібними видами спорту.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас