Тігіпко підтримує надання додаткових пільг працівникам інтернатних установ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко підтримує надання додаткових пільг працівникам інтернатних установ

Казна та Політика
293
Віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко напередодні, під час зустрічі з представниками недержавних пенсійних фондів, страхових організацій, Української асоціації інвестиційного бізнесу висловив переконання, що "...дуже важливо підтримати працівників бюджетної сфери - вчителів, лікарів, працівників культури. Можливо, ми також до цих пріоритетних категорій додамо працівників соціальної сфери". Про це повідомила прес-служба Міністерства соціальної політики.
За словами члена кабінету, під час громадського обговорення пенсійної реформи вже надійшли пропозиції з цього питання. Було також запропоновано підтримати одноразовою виплатою при виході на пенсію і співробітників інтернатних установ - як бюджетників.
"При їх виході на пенсію вводиться одноразова виплата у розмірі 10 призначених пенсій. Якщо зараз середня пенсія вчителів становить 1300 грн, то при виході на пенсію одноразово вони зможуть отримати 10 пенсій, тобто, у зазначеному випадку, 13 тис. грн. Це значна підтримка", - підкреслив віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас