Голова ПФ спростував факт масового виходу українців на пенсію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова ПФ спростував факт масового виходу українців на пенсію

Казна та Політика
1246
Масового виходу українців на пенсію через оголошення пенсійної реформи в Україні немає. Про це заявив голова правління Пенсійного фонду України (ПФ) Борис Зайчук, передає радіо "Свобода".
За його словами, кожного року в країні призначається близько 600 тис. нових пенсій. Але поки що особливого навантаження фонд не відчуває.
"У нас традиційно у січні-лютому йде збільшення. Ми в грудні робимо інвентаризацію всіх пенсійних справ, щоб не було зловживань. Але вони всі переходять в січень. Та сама кількість, яка була в 2008, 2009, 2007 роках. У середньому, так і є...", - сказав Б.Зайчук.
Розмови щодо збільшення кількості охочих оформити пенсію, за словами голови правління Пенсійного фонду України, точаться кожного року. Зокрема, як заявив Б.Зайчук, із такими заявами виступають силовики. Натомість в Пенсійному фонді прогнозують, що кількість військовослужбовців, що бажають вийти на пенсію через пенсійну реформу цього року залишиться майже незмінною.
Нагадаємо, 24 грудня 2010 р. голова парламентського комітету з питань пенсіонерів, ветеранів та інвалідів Валерій Сушкевич в ефірі радіо "Свобода" наголосив на спровокованому пенсійною реформою масовому виході українців на пенсію і створенні додаткового навантаження на Пенсійний фонд.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас