Янукович: Уряд бореться з наслідками нецільового використання коштів від Кіотського протоколу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: Уряд бореться з наслідками нецільового використання коштів від Кіотського протоколу

Казна та Політика
573
Президент України Віктор Янукович жалкує, що попередній уряд використовував частину коштів, отриманих за Кіотським протоколом, не за призначенням, і констатує, що нинішній Кабмін у складних умовах кризи шукає шляхи подолання цього.
"Справді, на жаль, попередній уряд використовував частину цих коштів не за призначенням. Тому завдання нового уряду було поставлено чітко: ці кошти відновити. І нинішній уряд ухвалив непросте в умовах фінансової кризи рішення про виділення коштів із загального фонду Державного бюджету України, на шкоду іншим чутливим статтями видаткової частини, з метою відновлення отриманого від Японії фінансового ресурсу", - цитує прес-служба глави держави частину його інтерв'ю провідним японським ЗМІ.
В.Янукович повідомив, що до 20 травня 2010 року уряд зробив все, щоб "ці гроші були в розпорядженні Національного агентства екологічних інвестицій".
"Ми зробили це на шкоду багатьом, повторюю, іншим програмам. Але ми не мали іншого шляху", - підкреслив президент.
Він додав, що "імідж України не повинен страждати через легковажність колишніх чиновників, які так безвідповідально повелися з цими коштами".
17-21 січня 2011 року В.Янукович відвідає Японію з офіційним візитом.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас