Набережну Дніпра обіцяють привести в "належний стан" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Набережну Дніпра обіцяють привести в "належний стан"

Казна та Політика
615
Роботи з ліквідації незаконно розміщених малих архітектурних форм, самовільно побудованих службових приміщень, кіосків та інших конструкцій на Набережному шосе тривають. Про це повідомив офiцiйний веб-портал Київської мiської влади.
Всі плавучі ресторани уздовж Набережного шосе у столиці прибрано ще у листопаді 2010 року. Їх демонтували за результатами перевірки, яку проводила спільна комісія Міністерства транспорту та зв’язку, Київської прокуратури та інституту "Річтранспроект".
"Ми збираємо неприбране майно та відвозимо його на відповідні склади, що, безпосередньо, входить в наші обов’язки, – зауважив начальник Головного управління контролю за благоустроєм Сергій Садовой, - такого хаосу, який був раніше більше не буде. Київ готується до Євро-2012 і Набережне шосе повинне відповідати високому рівню. Ми змусимо власників утримувати свою територію у належному стані".
Комунальне підприємство "Київблагоустрій" демонтує та вивозить малі архітектурні форми з гідротехнічної споруди Набережного шосе, які облаштовані без отримання відповідних дозволів на їх встановлення.
Роботи проводять дві демонтажні бригади КП "Київблагоустрій" та десять одиниць техніки, закінчити їх заплановано до кінця тижня.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас