Китай продовжить купувати держзобов'язання Іспанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай продовжить купувати держзобов'язання Іспанії

Казна та Політика
329
Китай має намір продовжити покупку боргових зобов'язань Іспанії, заявив 4 січня заступник прем'єра Держради КНР Лі Кецян.
"Китай тривалий час є відповідальним інвестором на борговому ринку Іспанії, не скорочує, а збільшує обсяг боргів. Залежно від ситуації він продовжить скуповувати боргові зобов'язання", - сказав Лі Кецян у Мадриді на переговорах з віце-прем'єром Іспанії з питань економіки Еленою Сальгадо.
Заступник прем'єра Держради зазначив, що в найближчій перспективі "головна увага у співпраці між двома країнами буде спрямована на подолання впливу світової фінансової кризи і зростання економіки".
Він пообіцяв "ще вигідніші умови" іспанським підприємствам для торгівлі з Китаєм та інвестицій в китайську економіку. Одночасно, за його словами, Китай розраховує на те, що "іспанська сторона створить справедливі конкурентні умови для розвитку китайських підприємств в Іспанії".
Лі Кецян висловив зацікавленість упридбанні в Іспанії передових технологій і обладнання у сфері поновлюваних джерел енергії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас