Чеська промисловість зростає — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чеська промисловість зростає

Казна та Політика
348
Як повідомляє Статистичне бюро Чехії, дані якого цитує Radio Praha, зростання національної промисловості перевершує очікування багатьох експертів.
Збільшення виробництва склало 15,9%, а обсяг нових замовлень підвищився на 14,2%. Багато в чому, на думку європейських аналітиків, це пояснюється пожвавленням діяльності ключових торговельних партнерів Чехії, перш за все, звичайно, Федеративної Республіки Німеччини. Передбачається, що ця тенденція може протривати кілька місяців. У цілому, згідно зі статистичними викладенням, в 2010 рік показники промисловості Чеської Республіки зросли на 10%.
"Стабільність, попит за кордоном і здатність йому відповідати на даний час є головними факторами промислового розвитку", - підкреслила голова Чеського статистичного бюро Іва Рітшелова. Але існують і інші оцінки. "Зростання цін на товари і продовження проблем єврозони остуджують надмірний оптимізм", - застерігає директор відділу економічного аналізу міністерства промисловості і торгівлі Ярослав Вомастек.
На сьогоднішній день серед найуспішніших галузей чеської промисловості - виробництво автомобілів і запчастин для них, комп'ютерів, електротехнічного обладнання, а також металургія.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас