В Україну їде єврокомісар — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україну їде єврокомісар

Казна та Політика
465
10-11 січня Україна відвідає Європейський комісар з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле.
Про це повідомляє Лівий Берег з посиланням на представництво Єврокомісії в Києві.
Під час візиту Фюле має намір обговорити відносини України та Євросоюзу в 2011 році, включаючи переговори щодо Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі.
Також, відповідно до прес-релізу, будуть обговорюватися питання "не лишеи щодо останніх політичних подій в Україні, а й економічні реформи та бізнес-клімат в країні".
Фюле планує зустрітися з президентом Віктором Януковичем, прем'єр-міністром Миколою Азаровим, міністром закордонних справ Костянтином Грищенком, першим віце-прем'єр-міністром Андрієм Клюєвим та головою парламентського комітету з питань євроінтеграції Борисом Тарасюком.
Крім того, єврокомісар проведе зустрічі з представниками опозиції. Однак, в представництві ЄС не вказують, з ким саме з опозиціонерів зустрінеться Фюле.
Фюле також запланував зустрічі з представниками громадянського суспільства, медіа експертами, правозахисниками, представниками бізнесу, які представлені в Європейській бізнес-асоціації. Як повідомляється, ці зустрічі єврокомісар проведе, "щоб почути думки цих людей про їхнє бачення поточної ситуації в Україні".
Також у другій половині 11 січня запланована спільна прес-конференція Фюле і Грищенка.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас