Єврокомісар їде в Україну розвивати діалог Україна-ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єврокомісар їде в Україну розвивати діалог Україна-ЄС

Казна та Політика
202
Європейський комісар з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле під час візиту в Україну 10-11 січня має намір розвинути успіх саміту Україна-ЄС, що відбувся 22 листопада 2010 року, та інтенсифікувати двосторонній діалог.
Як повідомила прес-секретар єврокомісара Наташа Батлер, під час візиту Ш.Фюле має намір обговорити майбутній розвиток відносин Україна-ЄС, включаючи поточний розвиток переговорів щодо Угоди про асоціацію, зону вільної торгівлі. Також будуть обговорюватися питання політичного розвитку в Україні, економічних реформ і бізнес-клімату.
За словами Батлера, Фюле проведе зустрічі з президентом України Віктором Януковичем, прем'єр-міністром Миколою Азаровим, міністром закордонних справ Костянтином Грищенком, першим віце-прем'єром Андрієм Клюєвим, головою парламентського комітету з питань європейської інтеграції Борисом Тарасюком. Крім того, єврокомісар проведе зустрічі з представниками опозиції.
Фюле також запланував зустрічі з представника громадянського суспільства, захисниками прав людини, членами бізнес-спільноти, які представляють Європейську бізнес-асоціацію, для того, щоб почути їх сприйняття поточної ситуації в Україні, зазначила Батлер.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас