Нащадок Кім Чен Іра будує розкішні палаци, поки його народ голодує — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нащадок Кім Чен Іра будує розкішні палаци, поки його народ голодує

Казна та Політика
514
Будинок у центрі Пхеньяна, в якому зростав Кім Чжон Ин, син і наступник "Великого керівника" КНДР Кім Чен Іра, піддався масштабному ремонту. Зокрема, тепер там з'явився тунель, що сполучає його з резиденцією Кім Чен Іра, повідомляє агентство UPI.
У провінції Хамген-Пукто, що славиться своїми гарячими джерелами і спа, була побудована вілла, яка також, за чутками, призначається Кім Чжон Іну. Місцеві жителі були задіяні на будівництві залізничної гілки та дороги, що веде прямо до будинку.
На одному з пляжів портового міста Вонсан в даний час зводиться будинок з підводного галереєю, що дозволяє спостерігати за морською фауною.
Крім того, за повідомленнями південнокорейської розвідки, сім'ї Кіма належать щонайменше 33 вілли, потрапити в які можна приватною залізницею.
У листопаді 2010 року Всесвітня продовольча програма ООН повідомила, що третина північнокорейських дітей, а також багато вагітних і жінок, які годують дитину, відчувають хронічне недоїдання.
У жовтні 2010 року заступник голови постійної ради верховного народного зібрання КНДР Ян Хен Себ в інтерв'ю телеканалу APTN заявив, що народ країни "мав честь служити під керівництвом великого президента Кім Ір Сена і великого лідера Кім Чен Іра, а тепер має честь служити молодому генералу Кім Чжон Ину". Західні аналітики дійшли до висновку, що таким чином чиновник натякав на прийдешню передачу повноважень від батька до сина.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас