У Греції можуть з'явитися плавучі в'язниці для нелегалів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Греції можуть з'явитися плавучі в'язниці для нелегалів

Казна та Політика
217
Греція, яка більше від інших країн Євросоюзу страждає від напливу нелегальних біженців, роздумує над використанням плавучих в'язниць для інтернування таких осіб, повідомляє агентство AP. Наймання таких суден розглядається поряд з іншими заходами щодо припинення припливу нелегалів, повідомив в Афінах міністр захисту громадянина Греції Христос Папуціс.
Він, однак, зазначив, що спочатку необхідно вирішити проблеми, пов'язані з високими витратами на перегін таких суден, і правилами і умовами їх швартування в портах. В ролі інших заходів щодо захисту від біженців-нелегалів Греція розглядає спорудження захисного паркану на кордоні з Туреччиною та використання для інтернування нелегальних мігрантів старих військових баз.
Уряд в Афінах відмовився прокоментувати повідомлення про намір найближчим часом обговорити питання про постачання плавучих в'язниць з Нідерландами, які, за даними правозахисної організації Amnesty International, використовують такі засоби з 2007 року. За даними уряду в Афінах, минулого року в Грецію нелегально проникли 128 тисяч біженців - більше, ніж у будь-яку іншу країну ЄС.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас