Новорічні свята в Росії скорочувати не збираються — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новорічні свята в Росії скорочувати не збираються

1127
Голова Держдуми Борис Гризлов заявив, що новорічні канікули в Росії скорочувати не будуть. На думку спікера, це чудова можливість відпочити і приділити увагу своїм рідним.
"Не бачу перспектив у проектів зменшення січневих канікул, що періодично з'являються. Я неодноразово висловлював свою позицію з цього питання і, як і раніше, упевнений: досвід тривалих вихідних повністю себе виправдав", - цитує "Інтерфакс" спікера в середу. На його думку, десятиденні новорічні вихідні - оптимальний час для повноцінного відпочинку.
Гризлов зазначив, що новорічні канікули в Росії сталі хорошою традицією. "Суспільство все більше переконується в тому, що вони потрібні. Це чудова можливість відпочити, приділити більше уваги дому, родині, набратися сил для роботи у новому році", - сказав він.
Спікер звернув увагу на те, що ця міні-відпустка співпадає зі шкільними канікулами. "І я закликаю батьків якомога більше часу присвятити спілкуванню з дітьми, якого багатьом з них бракує в останні дні", - сказав Гризлов.
За його словами, зима в Росії - чудовий час і для занять спортом. Спікер вважає показовим, що інтерес до зимових видів спорту останнім часом істотно збільшився. "І це торкається не лише відродження інтересу до традиційних для Росії видів, але і зростання популярності нових зимових видів спорту", - додав Гризлов.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас