Львівська облрада виділить мільйон гривень ветеранам УПА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Львівська облрада виділить мільйон гривень ветеранам УПА

Казна та Політика
352
Ветерани УПА Львівської області отримають адресну матеріальну допомогу в сумі 1 млн грн. на пільговий проїзд у громадському транспорті Львівської області. Таке рішення прийняла Львівська обласна рада, приймаючи бюджет області на 2011 рік.
Крім того, при розгляді проекту обласного бюджету на 2011 рік збільшені соціально важливі витрати, зокрема на надання одноразової матеріальної допомоги малозабезпеченим громадянам - з 5 млн грн. до 10 млн грн. і на пільгове медичне обслуговування чорнобильців - з 563,7 тис. грн. до 868,8 тис. грн.
Як повідомила депутат Ірина Сех, також враховані пропозиції фракції "Свобода" з витрат на підтримку українського книговидання в сумі 700 тис. грн., на телебачення і радіомовлення - 580 тис. грн., на захист і розвиток української мови - 540 тис. грн. Ці витрати взагалі не передбачалися проектом, який був спочатку розроблений облдержадміністрацією.
Львівська облрада також зобов'язала обласну державну адміністрацію в процесі розробки обласних програм на 2011 рік пріоритетне значення надавати програмі "Шкільний автобус", компенсації дітям політичних ув'язнених, підтримці сільського господарства, правовій освіті населення у сфері сільського господарства і земельних відносин.
Крім того, у Львівській області зупинено процес скорочення працівників бюджетних установ і зменшення ним доплат до заробітної плати.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас