Москва витратить на ремонт дворів 20 мільярдів рублів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Москва витратить на ремонт дворів 20 мільярдів рублів

Казна та Політика
186
Мер Москви Сергій Собянін на засіданні Мосміськдуми минулого понеділка повідомив, що впорядкування столичних дворів у цьому році буде виділено 20,2 млрд рублів. Ремонту і приведення в порядок потребують тисячі дворів, підкреслив градоначальник.
За словами Собяніна, 5 млрд руб. з цієї суми підуть на "створення комфортного середовища проживання москвичів". "Ми плануємо провести ремонт тротуарів і доріг, створити "кишені" для паркування автомобілів, привести в порядок дитячі та спортивні майданчики, зелені насадження і газони. Робота охопить значну частину московських дворів", - запевнив мер.
Ще 5 млрд руб. будуть витрачені на створення в парках нових дитячих та спортивних майданчиків, відновлення прогулянкових маршрутів. Раніше Сергій Собянін відзначав, що створення нової паркової культури, нових зон відпочинку є важливим завданням для московського уряду.
Від благоустрою Москви Собянін на засіданні Мосміськдуми плавно перейшов до роботи префектів. "Дуже багато скарг на прибирання дворів і під'їздів, вулиць, пішохідних переходів. За підсумками I кварталу ми проаналізуємо вашу роботу. Прошу не ображатися, якщо будуть і серйозні зміни", - попередив мер, нагадавши, що багато голів префектур нещодавно приступили до виконання обов'язків.
Варто відзначити, що в останній день 2010 року Сергій Собянін на зустрічі з Володимиром Путіним повідомив, що борг Москви становить 250 млрд рублів. При цьому мер подякував прем'єр-міністру за виділення столиці з федерального бюджету 30 млрд рублів, які підуть на розвиток транспортної інфраструктури міста.
Тоді ж Володимир Путін розповів, що крім цих грошей на модернізацію охорони здоров'я Москви федеральний центр дасть в 2011 році 50 млрд рублів. У свою чергу Сергій Собянін зазначив, що зі свого боку столиця витратить близько 30 млрд руб. на ремонт і реконструкцію лікарень, 39 млрд руб. на закупівлю нового обладнання в лікувальні установи і 6 млрд руб. - на інформатизацію системи охорони здоров'я міста.
За матеріалами:
Утро
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас