В Україні невдовзі можуть дозволити одностатеві шлюби — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні невдовзі можуть дозволити одностатеві шлюби

252
У найближчому майбутньому в Україні можуть легалізувати гомосексуальні шляби.
Про це заявив Євген Головаха, заступник директора Інституту соціології Національної академії наук України, повідомляє Новий регіон.
Головаха зробив прогноз про те, що до 2020 року в Україні "значно збільшиться кількість представників сексуальних меншин".
"Українці вже спокійніше ставляться до гомосексуальних стосунків. Негативно, але як до явища, яке їх не стосується. Хай собі живуть, і до нас не чіпляються. Якщо приєднаємося до європейського співтовариства, з'явиться питання узаконення одностатевих шлюбів", - заявив Головаха.
Нагадаємо, представники гомосексуального рухі в березні минулого року вже просили президента Віктора Януковича забезпечити в Україні цивільну рівність для сексуальних меншин.
Представники співтовариства апелювали до того, аби Віктор Янукович став "першим українським політиком, який висунув законодавчі ініціативи відносно забезпечення цивільної рівності геїв та лесбіянок", посилаючись на урядовий проект нової редакції Трудового кодексу України (№ 1038-1 від 28.08.2003 р.), який у своїй первинній редакції передбачав заборону дискримінації у сфері трудових стосунків на підставі сексуальної орієнтації.
У президента нічого не відповіли на таке звернення, але вже у вересні депутат від ПР публічно заявив, що гомосексуальні шлюби - не для України, оскільки нівелюють національні цінності.
За матеріалами:
Новий Канал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас