РФ дасть грошей на будівництво дитячої лікарні у Севастополі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

РФ дасть грошей на будівництво дитячої лікарні у Севастополі

Казна та Політика
203
Росія профінансує встановлення нового медичного устаткування у міській лікарні № 5 Севастополя. Про це повідомив губернатор Валерій Саратов, пише "Новий Регіон".
За словами Саратова, досягнута домовленість із російською стороною, яка бере участь у соціально-економічному розвитку Севастополя у зв'язку з базуванням в місті Чорноморського флоту РФ, про виділення 800 тисяч гривень на придбання обладнання для лікарні.
Крім цього, Саратов запевнив, що міська влада також передбачатиме виділення коштів на ремонт "дитячого комплексу".
"Ми вирішили з главою міськради допомогти лікарні в оснащенні хорошими ліжками. На жаль, зроблений ремонт лише 50 відсотків площі лікарні, тому ми узяли на себе зобов'язання закінчити ремонт цього корпусу до 2012 року. Наступного року виділяються гроші чималі. Належить поставити пластикові вікна в цьому лікувальному корпусі, і в пологовому будинку, треба зайнятися комунікаціями", - повідомив губернатор.
Нагадаємо, раніше глава Севастопольської міської ради Юрій Дойников заявив, що Російська Федерація несвоєчасно виплачує місту компенсаційні кошти за перебування Чорноморського флоту РФ на території України.
За матеріалами:
Новий Регіон
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас