"Россільгоспнагляд" дозволив 11 українським підприємствам поставляти тваринницьку продукцію в Росію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Россільгоспнагляд" дозволив 11 українським підприємствам поставляти тваринницьку продукцію в Росію

Аграрний ринок
226
Федеральна служба з ветеринарного й фітосанітарного нагляду Росії ("Россільгоспнадгляд") дозволила 11 українським підприємствам поставляти свою тваринницьку продукцію на російський ринок.
Про це сказано в повідомленні "Россільгоспнагляду".
Федеральна служба, беручи до уваги гарантії Державного комітету ветеринарної медицини України (9 грудня реорганізований у Державну ветеринарну й фітосанітарну службу), з 30 грудня 2010 року включила у відповідні списки українських підприємств, які мають право на експорт продукції тваринного походження, 6 молокопереробних підприємств, 4 підприємства з виробництва яловичини й 1 підприємство з виробництва м'яса птиці.
Поставки сирів, сухого молока й масла вершкового дозволяються з підприємств: Крижопільський сироробний завод, Білоцерківський молочний комбінат, "Техмолпром", Глобинський маслозавод, Лозівський молочний завод і Великобурлуцький сироробний завод.
До списку підприємств України, що мають право на експорт яловичини в Росію, включені Козятинський м'ясокомбінат, ТОВ "Спартак", компанії "Агопродукт", і "ПКП "Прилук-Агропереробка".
До списку підприємств, які мають право на поставку м'яса птиці й сирих м'ясопродуктів із птиці, включений ТОВ "Комплекс "Агромарс".
"Россільгоспнагляд" з 30 грудня 2010 року також скасував тимчасові обмеження на ввезення продукції Шосткінського міськмолкомбінату ("Бель Шостка Україна").
Як повідомляло агентство, у вересні 2010 "Россільгоспнагляд" провів чергову перевірку м'ясопереробних і молокопереробних підприємств України.
З 1 липня "Россільгоспнагляд" скасував заборону на ввезення м'яса птиці з України, з 5 березня було скасовано заборону на ввезення у Росію українських яловичих консервів.
У січні 2006 року була уведена заборона на ввезення української продукції тваринництва, зокрема м'ясної й молочної продукції, у Росію.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас