Ціни на житло у Сингапурі стали рекордно високими — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціни на житло у Сингапурі стали рекордно високими

Нерухомість
346
Уряд міста-держави бореться зі спекуляціями на місцевому ринку житлової нерухомості. Проте, не дивлячись на заходи влади, ціни продовжують зростати.
У IV кварталі 2010 року середня вартість приватних будинків у Сингапурі зросла на 2,7% порівняно із попереднім кварталом. Це стало шостим квартальним зростанням цін поспіль, повідомляє агентство Bloomberg.
Аналітик консалтингової компанії SLP International Property Consultants Pte Ніколас Мак не бачить причин для зміни цінового тренду. За його словами, на підвищення вартості приватних будинків впливають, в першу чергу, низькі відсоткові ставки і надлишкова ліквідність на ринку, а також зростання ВВП Сингапуру, який за підсумками 2010 року збільшився на 14,7% в річному обчисленні.
В доповіді про стан ринку, підготовленій урядом Сінгапуру, наголошується, що в IV кварталі ціни зростали повільніше, ніж у п'яти попередніх кварталах. Свою роль в цьому зіграли заходи, що приймаються урядом.
За прогнозами Ніколаса Мака, в 2011 році ціни на житло в Сингапурі піднімуться ще на 10-15%. Якщо квартальне зростання цін перевищить 3%, аналітик чекає подальших заходів з боку влади.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас