У цьому році на ремонт коралів ВМС України отримано у 10 разів більше коштів, ніж у минулому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У цьому році на ремонт коралів ВМС України отримано у 10 разів більше коштів, ніж у минулому

Казна та Політика
174
У цьому році на ремонт кораблів Військово-морські Сили України отримали в 10 разів більше коштів, ніж у минулому. Про це повідомив командувач ВМС Збройних Сил України адмірал Віктор Максимов в інтерв'ю газеті "Флот України" (анонс номера видання від 1 січня 2011 року і інтерв'ю командувача розміщені на офіційному сайті "Флоту України" - ред.).
За його словами, для українського військового флоту "2010 рік можна вважати свого роду роком прориву, адже національні ВМС фактично вперше за останній період отримали значні кошти на відновлення технічної готовності кораблів і судів, обсяг фінансування у 10 разів перевищив обсяг фінансування у 2009 році".
В.Максимов зазначив, що це "дало можливість вийти "на фінішну пряму" в ремонті підводного човна "Запоріжжя", корабля управління "Донбас", зайнятися доковим ремонтом фрегата "Гетьман Сагайдачний", приділити увагу відновленню технічної готовності великого десантного корабля "Костянтин Ольшанський", корвета "Придніпров'я".
За словами командувача ВМС України, саме завдяки своєчасному фінансуванню у встановлені терміни підготовлений вихід корвета "Тернопіль" в Середземне море для участі в антитерористичній операції "Активні зусилля" (25 грудня корвет після виконання завдань повернувся до Севастополя - ред.). "І сьогодні фінансування ремонту бойових кораблів здійснюється ритмічно", - додав В.Максимов.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас