Мінприроди продало на аукціоні спецдозволи на надра на 11 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінприроди продало на аукціоні спецдозволи на надра на 11 млн грн

Казна та Політика
173
Дозвіл на геологічне вивчення з дослідно-промисловою розробкою Південно-Медведівської нафтогазоконденсатної площі (Харківська обл.) на аукціоні Мінприроди було продано за 4,083 млн грн. при стартовій ціні 4,02 млн грн.
Як говориться у повідомленні міністерства, всього на цьому, четвертому з початку року, аукціоні були реалізовані лоти на 11,044 млн грн., і вказаний вище дозвіл став найбільшим продажем.
Всего до аукціону було допущено дев'ять лотів, з них три - на видобуток, шість - на геологічне вивчення з дослідно-промисловою розробкою. Ділянки надр були представлені такими видами корисних копалини, як пильный вапняк (Блок А-iii Сасикське родовище, АР Крим), гіпс (Елькеджі-Елінське родовище, АР Крим), кам'яне вугілля (шахта "Ірмінська", пласти k31, k3в, Луганська область).
Вуглецеві ділянки були представлені Південно-Хрестищенської площею (Харківська область), Кряківською, Осколоновською та Східновергунською площами (всі три - Луганська область) і Генеївською структурою (Харківська область).
Мінприроди доки не наводить інших даних про підсумки аукціону, зокрема, про переможців.
Переможці аукціону повинні провести розрахунки за придбані на аукціоні дозволи протягом 30 календарних днів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас