Саркозі і його дружина потрапили до списку людей, найбільше обридлих французам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саркозі і його дружина потрапили до списку людей, найбільше обридлих французам

Казна та Політика
124
У Франції опублікований список політиків, спортсменів і діячів культури, які за 2010 рік найбільше набридли французам, пише газета "Парізьєн".
Відповідно до щорічного опитування, проведеного компанією "Харріс", в політичній сфері найбільш обридлою французам фігурою стала колишня кандидат у президенти від соціалістів Сеголен Руаяль: 73% опитаних заявили, що її виступи їм набридли. Друге місце в рейтингу зайняв міністр внутрішніх справ Бріс Ортефе (70%), третє - ультраправий політик Марін Ле Пен (64%), дочка відомого політика Жан-Марі Ле Пена. Президент Ніколя Саркозі - на четвертій сходинці рейтингу (64 %).
В галузі культури, найнестерпнішим для французів персонажем у 2010 році стала дружина Саркозі Карла Бруні (52%). До трійки лідерів у цій категорії також увійшли актори Ален Делон (47%) і Жерар Депардьє (46 %).
Опитування не обійшов увагою і представників спортивної еліти, головним чином - футболістів. Серед них найбільше французів дратує зірка французької збірної Франк Рібері, його назвали 68% опитаних. До списку також увійшов Зінедін Зідан, який завершив спортивну кар'єру - він посів шосте місце (31%) у рейтингу.
Опитування проводилося з 18 по 20 грудня 2010 року, в ньому взяли участь 1713 чоловік.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас