Клієнтська підтримка власникам карт MasterCard від "УкрСиббанку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клієнтська підтримка власникам карт MasterCard від "УкрСиббанку"

Фондовий ринок
734
З метою забезпечення постійної підтримки і супроводу послуг, що здійснються клієнтам банку – власникам міжнародних пластикових карт, в АКІБ «Укрсиббанк» розпочала свою роботу цілодобова служба клієнтської підтримки. При виникненні питання чи проблемної ситуації, клієнт у будь-який час доби може проконсультуватися з кваліфікованим фахівцем за телефоном 8 (0572) 177 367.
Служба цілодобової клієнтської підтримки пропонує наступні послуги для клієнтів банку - приватних осіб: блокування карток за телефонним дзвінком власника карти у випадку втрати, крадіжки; надання інформації про стан і рух коштів по картковому рахунку клієнта; консультація і допомога у випадку неможливості скористатися карткою в сервісній мережі; ініціювання розслідувань по спірних ситуаціях, що виникають при використанні пластикових карток; надання інформації про розташування філій, відділень, банкоматів і пунктів видачі наявних коштів; сприяння в екстреному одержанні наявних чи тимчасової карти клієнтом банку у випадку втрати пластикової картки в будь-якій країні світу в рамках участі в програмі MasterCard Global Service; надання аналогічних послуг клієнтам банків-нерезидентів у випадку втрати ними пластикової картки на території України.
Із другого півріччя 2003 р. службою клієнтської підтримки буде здійснюватися також проведення цілодобового моніторингу операцій по пластикових картах банку на предмет виявлення проблем з авторизацією по пластикових картах у клієнтів для надання їм своєчасної і якісної підтримки. Для зниження і запобігання втрат клієнтів і банка від можливих шахрайських операцій з використанням пластикових карт, служба клієнтської підтримки буде цілодобово відслідковувати операції по пластикових картах на предмет підозрілої активності. Крім того, користувачі служби інформаційної підтримки зможуть довідатися про поточні тарифи на послуги банку і проконсультуватися з питань користування системами «Інтернет-банкінг» і «Телефон-банк».
Довідка:
АКІБ «УкрСиббанк» зареєстрований 18 червня 1990 року. Банк має ліцензію НБУ № 75 від 24.12.2001 року на проведення банківських операцій. АКІБ «Укрсиббанк» є членом міжнародної платіжної системи MasterCard з 2000 р. На сьогоднішній день АКІБ «Укрсиббанк» емітовано більш 28 000 платіжних карт системи «MasterCard» і 65 000 карт платіжної системи «ГЕО», для обслуговування яких установлено 60 банкоматів і близько 80 POS-терміналів у всіх містах присутності банку. Регіональна мережа банку містить у собі 145 філій і відділень у всіх регіонах України.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас