ФК "Зеніт" заробив мільярд рублів на рекламному контракті із "Газпром нефтью" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФК "Зеніт" заробив мільярд рублів на рекламному контракті із "Газпром нефтью"

Казна та Політика
175
У 2010 році "Газпром нефть" повинна була перерахувати футбольному клубу "Зеніт" за рекламним контрактом 1,014 мільярда рублів. Умови контракту, як стверджує видання, були схвалені радою директорів компанії в лютому 2010 року, проте отримати протокол з тексту засідання ради "Ведомостям" вдалось тільки зараз.
"Газпром" ніколи не розкривав, скільки витрачає на "Зеніт" - чемпіона Росії із футболу. Зараз представники концерну вказують, що рекламний контракт "Газпром нефти" із "Зенітом" є найбільшим в групі "Газпром".
Без врахування групи "Газпром" доходи клубу складуть цього року близько 60 мільйонів доларів. До 20 мільйонів "Зеніт" заробить від продажу квитків, стільки ж - за рекламними контрактами з МТС, Nike і іншими фірмами. Ще "Зеніт" отримає призові від участі в єврокубках.
Варто зазначити, що "Газпром нефть" підтримує відразу три спортивні клуби: "Зеніт", омський хокейний клуб "Авангард" і сербський футбольний "Црвена зірка". Сам "Газпром" з 2006 року спонсорує німецький футбольний клуб "Шаль".
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас