Приватбанк підвів підсумки акції "Відкрий третій мільйон" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк підвів підсумки акції "Відкрий третій мільйон"

Фондовий ринок
317
31 грудня 2002 року в Дніпропетровську відбулося підведення підсумків всеукраїнської новорічної акції Приватбанку «Відкрий третій мільйон», у рамках якої жителі України одержали можливість не тільки стати власниками пластикової карти Приватбанку з унікальними можливостями, але і взяти участь у розиграші Головного Призу акції, що допоможе здійснити самі сміливі бажання переможця. Як повідомили представники банку, у ході проведення акції Приватбанк переборов 2-х мільйонний рубіж емісії пластикових карт міжнародних платіжних систем, і на сьогоднішній день кількість карт, випущених банком, досягло 2,4 мільйони.
За словами банкірів, визначення номера перемігшої карти проходило в присутності комісії з застосуванням методу випадкових чисел серед всіх учасників акції, що виконала її умови. Переможцем акції «Відкрий третій мільйон» і власником Головного Призу акції – 10 000 доларів США (чи 10 000 євро, 50 000 гривень у залежності від валюти карти) стала жителька м. Суми Тетяна Босенко, що одержала карту як новорічний подарунок від чоловіка. В останній день минаючого 2002 року, переможця акції по телефону, з якого була активована карта, поздоровив Голова Правління Приватбанку Олександр Дубілет, а сума Головного призу була зарахована на карту переможця.
Крім того, всі учасники акції одержали від Приватбанку прекрасний новорічний подарунок - можливість користатися значними знижками при оплаті зі своєї карти предоплачених послуг мобільного зв'язку, IP-телефонії, послуг провайдерів Internet, Антивірусу Касперского, оплати послуг НТВ+.
Нагадаємо, що акція «Відкрий третій мільйон» проходила в період з 16 грудня по 31 грудня 2002 року. Усі клієнти Приватбанку, що одержали в подарунок карту CirrusMaestro Direct у спеціальному новорічному конверті й Інструкцією до карти, мали рівний шанс стати власником 2-х мільйонної пластикової карти Приватбанку і виграти Головний Приз акції. Обов'язковою умовою для участі в акції було активація і зарахування засобів на карту до 31 грудня 2002 року. За словами представників банку, що беруть участь в акції, карти були випущені обмеженим тиражем 100 000 штук. При реалізації проекту була застосована нова технологія активації карт за допомогою SMS-повідомлення, а також технологія керування картковим рахунком, покупок електронних послуг за допомогою мобільного телефону.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас