Повернення викраденого собаки обійшлось американцю у 10 тис. дол — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Повернення викраденого собаки обійшлось американцю у 10 тис. дол

216
Американець, який оголосив винагороду в 10 тисяч доларів за свого викраденого собаку, знайшов вихованця. Собаку господареві повернув житель Сан-Антоніо, який бачив оголошення про зникнення собаки і побачив його на одній з вулиць міста. Як пише San Antonio Express-News, власник чотирилапого друга, Кріс Кулі, додержав свого слова і виплатив обіцяну винагороду.
За словам Кулі, він дуже переживав за зниклого собаку, золотистого ретривера по кличці Джим Боуї, тому оголосив за нього винагороду. Джим зник кілька днів тому - у американця викрали пікап з причепом, в якому сидів Джим Боуї. Господар подав оголошення про зникнення собаки і його показували по місцевому телебаченню.
Джим Боуї знайшовся на Різдво, 25 грудня. Того дня собаці виповнився рівно рік, а його господар відзначив 46 років народження. Кулі заявив, що повернення пса додому стало чудовим дарунком як для нього самого, так і для його вихованця.
У бесіді з виданням Кулі розповів, що Натан Рамос, який повернув йому друга, був надзвичайно здивований тим, що власник собаки дійсно виписав йому чек на 10 тисяч доларів. За словами Кулі, тепер Рамос має намір використовувати отримані гроші, аби виплатити заборгованість за лікування свого батька.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас