АППБ "Аваль" продовжив термін дії акції для клієнтів Western Union — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АППБ "Аваль" продовжив термін дії акції для клієнтів Western Union

Фондовий ринок
251
Банк «Аваль» продовжив термін дії акції, присвяченої десятиріччю створення банку «Аваль» для клієнтів банку, що скористалися системою грошових переказів Western Union, до 31 січня 2003 року.
Як повідомили прес-службі банку у відділі грошових переказів АППБ «Аваль», підведені проміжні підсумки акції. За станом на 2 січня п.р. клієнти банку, що скористалися починаючи з 1 травня 2002 року системою термінових грошових переказів Western Union у відділеннях банку «Аваль», виграли в рамках акції п'ять туристичних путівок, 78 платіжних карток із премією по 250 грн. кожна та понад 65 тис. призів-сувенірів. Зокрема, переможці з Чернівецької, Луганської і Житомирської областей стали власниками путівок на двох у Туреччину, зі Львівської області в Хорватію, а з Черкаської — у Єгипет.
Найбільша кількість призів, за інформацією відділу грошових переказів банку «Аваль», було виграно в Запорізькій, Тернопільській, Дніпропетровській, Львівській, Івано-Франківській областях. Як повідомили фахівці банку, на сьогодні в призовому фонді акції залишилися п'ять путівок на двох від туристичної компанії «САМ», понад 120 платіжних карток з премією по 250 грн. на кожній, близько 5 тисяч призів-сувенірів.
За інформацією прес-служби, згідно з умовами акції учасниками розиграшу автоматично стають усі, хто в період проведення акції знаходився на території України і здійснив операцію за системою Western Union (відправлення чи отримання) у мережі відділень банку «Аваль». Розиграш призiв вiдбувається одразу пiсля проведення операцiї у системi "Western Union". Готiвка та копiя картки для отримання переказу або копiя картки для вiдправлення переказу видаються клiєнту у спецiальному конвертi. Внутрiшня сторона конверта мiстить надпис, прихований захисною смугою, що свiдчить про наявнiсть або вiдсутнiсть виграшу, а також вказує на категорiю призу для переможця. Клiєнт стирає захисну смугу i таким чином дiзнається про результат розиграшу.
Щоб отримати приз-сувенiр, необхiдно заповнити купон учасника та пред’явити паспорт. Для отримання пластикової картки з грошовою премiєю необхiдно заповнити купон учасника та заяву на вiдкриття спецiального карткового рахунку, пред’явити паспорт та копiю довiдки про присвоєння iдентифiкацiйного коду. Для отримання путiвки вiд туристичної фiрми «САМ» необхiдно заповнити купон учасника акції, пред’явити паспорт та копiю довiдки про присвоєння iдентифiкацiйного коду.
Переможець, який виграв одну з подорожей, за власним бажанням може передати своє право на головний приз iншiй особi.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас