Медвєдєв назвав найважливіші теми 2010 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медвєдєв назвав найважливіші теми 2010 року

Казна та Політика
320
Президент РФ Дмитро Медвєдєв вважає, що найважливішими темами 2010 року були зростання економіки, демографічна проблема, лісові пожежі, безпека та 65-річчя Перемоги, а також боротьба зі злочинністю. Про це він заявив в інтерв'ю центральним телеканалам, присвяченому підсумкам року, що минає.
За словами Медвєдєва, російська економіка розвивається непросто, проте в цілому вона зростає. "Ми в цьому році не падали вниз. Ми росли і розвивалися, нехай з труднощами, проблемами, вадами, але це було досить стійке зростання... У цьому зростанні є елементи модернізації економіки, а значить, і життя", - сказав президент.
Медвєдєв відзначив важливість демографічної проблеми і заявив, що він свідомо вибрав її темою свого президентського послання Федеральним зборам. Він також розповів, що повернув новий закон про допомогу по вагітності на доопрацювання після того, як через інтернет отримав безліч нарікань на законопроект.
Говорячи про аномальну спеку і лісові пожежі, що вирували в країні влітку поточного року, Медвєдєв назвав ситуацію тяжкою "і психологічно, і фізично..."
Окремо президент зупинився на питанні глобальної безпеки. Він відзначив важливість підписаного між Росією і США договору про СНО і назвав його "наріжним каменем забезпечення безпеки в найближчі 10 років у світі".
Крім того, Медвєдєв серед важливих тем згадав 65-річчя Перемоги та боротьбу зі злочинністю.
Відповідаючи на запитання про події в станиці Кущовська, президент заявив, що надалі в схожих ситуаціях регіональних керівників будуть відправляти у відставку, а співробітників правоохоронних органів, які допустили розвиток ситуації, притягати до кримінальної відповідальності. Необхідні "чистки", в тому числі в лавах "Єдиної Росії", додав він.
Нагадаємо, раніше підсумки 2010 року вже підбив прем'єр-міністр РФ Володимир Путін.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас