Опозиція заявляє про врахування у держбюджеті-2011 заощаджених за рахунок підвищення пенсійного віку для жінок коштів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Опозиція заявляє про врахування у держбюджеті-2011 заощаджених за рахунок підвищення пенсійного віку для жінок коштів

Казна та Політика
327
Опозиційний уряд заявляє про те, що у прийнятому Верховною Радою законі "Про державний бюджет на 2011 рік" враховані кошти, які Кабінет Міністрів розраховує заощадити за рахунок підвищення пенсійного віку для жінок.
Про це на засіданні опозиційного уряду сказав його міністр соціальної політики, депутат Ради Андрій Павловський (фракція "Блок Юлії Тімошенко-Батьківщина").
"Ще не прийнятий закон про пенсійну реформу, а вони вже заклали до бюджету, який сьогодні проголосований, економію від відповідних заходів. Це нонсенс!" - обурився він.
Павловський підкреслив, що внесений Кабміном проект закону про пенсійну реформу має відкрито антисоціальний характер.
"Враховуючи численні недоліки урядового законопроекту і його несистемний характер, можна констатувати: ця ініціатива не вирішує проблем Пенсійного фонду і пенсійного забезпечення більшості громадян і не є реформою взагалі", - зазначив депутат.
Він закликав депутатів Ради із меншості не голосувати за запропонований Кабміном проект закону.
Як повідомляло агентство, опозиційний уряд вважає, що проект держбюджету-2011 можна розцінювати як прагнення влади побудувати поліцейську державу.
Рада прийняла державний бюджет на 2011 рік із доходами 281,465 млрд гривень і витратами 321,921 млрд гривень.
Раніше Кабмін запропонував парламенту підвищити пенсійний вік для жінок з 55 до 60 років, щорічно збільшуючи його на 6 місяців, починаючи із 1 лютого 2011 року.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас