ДПУ України взяла із Тимошенко підписку про невиїзд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДПУ України взяла із Тимошенко підписку про невиїзд

Казна та Політика
415
Генеральна прокуратура України (ГПУ) обрала відносно лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко запобіжний захід - підписку про невиїзд.
Про це вона заявила сьогодні після виходу із ГПУ, передає кореспондент РБК-Україна.
"Я отримала постанову про притягнення у якості звинуваченої, порушено кримінальну справу ... я хотіла для чіткого розуміння зачитати вам один абзац: "Тимошенко Юлія Володимирівна, діючи умисно з особистих інтересів, вирішила одноосібно прийняти рішення про використання частини коштів, що надійшли від продажу квот на викиди парникових газів і мали цільове призначення, на покриття витрат держбюджету України із виплати пенсій", - заявила Тимошенко.
Ступенем обмеження для неї обрана підписка про невиїзд. Вона також підкреслила, що таким чином, на її думку, Президент України Віктор Янукович розправляється зі своїм головним конкурентом.
"Але я знайду можливість бути з людьми і підтримувати їх", - запевнила Тимошенко присутніх. Вона також зазначила, що чекає подальших запрошень на допити до ГПУ.
На питання, чи боїться вона ув'язнення, вона підкреслила, що нічого не боїться: "Я нічого не боюся - від мене не діждуться страху ... Я буду в Україні і кожного разу приходитиму на допити, тому що мені немає від чого ховатися". Вона також додала, що всі кошти, отримані від продажу квот по Кіотському протоколу, знаходяться на рахівницях Мінекології і природних ресурсів.
Вона також повідомила, що зараз має намір відвідати депутатів своєї фракції, які постраждали в результаті інциденту у парламенті.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас