Microsoft обурила секс-гра із використанням їх нового контролера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft обурила секс-гра із використанням їх нового контролера

Казна та Політика
157
Австрійська компанія THRIXXX розробила секс-гру для контролера Kinect. Промо-ролик викликав інтерес багатьох інтернет-користувачів, проте Microsoft категорично заборонила використовувати свій пристрій для ігор для дорослих.
В ролику гри показується, як користувач може керувати рукою, яка торкається віртуальних дівчат. Розробники назвали гру "першим демо реального використання Kinect для інтерфейсу секс-ігор".
Як повідомляє блог Хабрахабр, відповідь Microsoft була швидкою і категоричною. "Це не перший приклад, коли технологія використовується способом, який не передбачений розробниками, і не останній. Microsoft не дозволяла і не ліцензувала технологію для такого використання. Xbox - це консоль для родинних і розважальних ігор, контент для дорослих не буде сертифікований для використання на цій платформі, і ми не терпітимемо ігор такого типу для Kinect", - заявили представники компанії.
Однак незалежні експерти зазначають, що adult-контент сповна міг зіграти головну роль у просуванні ігрових приставок нового типу, так само як він неодноразово сприяв запровадженню різних технічних новинок у минулому.
Нагадаємо, Kinect увійшов до Топ-10 кращих гаджетів 2010 року за версією журналу Time. Контролер, який дозволяє здійснювати управління іграми безпосередньо через рухи тіла, був вперше представлений влітку.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас