Вимогу до інтернет-магазинів щодо офісів вилучено із законопроекту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вимогу до інтернет-магазинів щодо офісів вилучено із законопроекту

Казна та Політика
939
Інтернет-магазини не обов'язково повинні мати офісні приміщення. Норму, якою вводилася дана вимога до дистанційної торгівлі, вилучено з проекту Закону "Про внутрішню торгівлю". Зараз Держкомпідприємництва разом з бізнесменами доопрацьовує документ, повідомили в прес-службі відомства.
"Ми прислухалися до представників бізнесу і вирішили прибрати цю норму із законопроекту, щоб стимулювати розвиток дистанційної торгівлі, але при цьому ринок запропонував створити реєстр інтернет-магазинів, сприяти прозорості даного ринку", - заявив заступник голови Держкомпідприємництва Орест Сохар.
Також під час обговорення законопроекту з підприємцями було вирішено додати до переліку відомостей, які продавці повинні повідомляти при реалізації товару, місцезнаходження та відомості про державну реєстрацію юридичної особи або відомості про реєстрацію фізичної особи - суб'єкта підприємницької діяльності, ідентифікаційний номер платника податків або код ЗКПО, юридичну та/або поштову адресу, телефон, електронну адресу, доменне ім'я сайту.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас