Янукович: Пенсійна реформа в Україні буде "дуже важкою" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: Пенсійна реформа в Україні буде "дуже важкою"

Казна та Політика
13690
Президент України Віктор Янукович відзначає, що пенсійна реформа в Україні буде "дуже важкою". Про це він заявив у виступі на бізнес-форумі українських і латвійських підприємців, який відбувся в Ризі, передає радіо "Свобода".
За словами глави держави, відповідний законопроект вже підготовлений, також визначений порядок і терміни реалізації пенсійної реформи.
"Вона розрахована на багато років. І ми не бачимо іншого шляху і не бачимо більшої, відповідальнішої і необхіднішої реформи соціальної політики держави, та економічної політики, ніж пенсійна реформа", - сказав В.Янукович.
За його словами, співвідношення працездатного населення, що є сьогодні, і пенсіонерів наближається до критичного показника, і затягування пенсійної реформи в Україні може призвести до соціальної кризи. "І це буде злочином нинішнього покоління перед старшим поколінням. Ми не маємо цього допустити", - заявив Президент.
При цьому глава держави сказав, що українська влада усвідомлює можливі політичні проблеми, які можуть виникнути в процесі реалізації цієї непопулярної реформи.
Нагадаємо, спікер Сейму Латвії Солвіта Аболтиня під час зустрічі з Президентом України Віктором Януковичем заявила, що приклад України у проведенні адміністративної реформи щодо скорочення кількості чиновників може бути корисним досвідом для Латвійської Республіки.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас