Батурина продала свій банк іноземцям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Батурина продала свій банк іноземцям

1161
Олена Батурина, дружина колишнього мера Москви Юрія Лужкова, продала свій Русский земельный банк зарубіжним інвесторам. Про це повідомляє прес-служба компанії "Інтеко", яка також належить Батуриній. На сайті "Інтеко" інформація про продаж банку доки не з'явилась.
Хто саме купив банк, поки не відомо. Також не повідомляється і сума операції. Відомо лише, що операція відбулася ще у листопаді. Проте на сайті банку вказується, що за станом на 11 листопада Батурина володіла більш ніж 98 відсотками акцій фінансової організації.
У середині листопада, як писала російська газета "Коммерсант", Русский земельный банк оголосив, що має намір в найближчі п'ять років збільшити обсяг власних коштів більш ніж утричі, а обсяг активів - більш ніж в шість разів. За рахунок чого банк хотів розвивати бізнес, не вказувалося.
Зараз за обсягом активів і розміром капіталу колишній банк Батуриної займає місце в третій сотні російських банків.
Після того як Юрій Лужков був звільнений із посади мера Москви, компанія "Інтеко" продала декілька своїх активів. Зокрема, Батурина продала 50 відсотків у багатофункціональному комплексі City Palace в "Москва-сіті".
Від одного проекту холдингу Батуриній довелося відмовитися через дії нового мера Сергія Собяніна. В середині листопада він відмінив рішення уряду, які дозволяли "Інтеко" побудувати багатофункціональний комплекс "Сетунь-Хиллс" на перетині Староволинської і Мінської вулиць.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас