Знайдено мертвим сина шахрая Медоффа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Знайдено мертвим сина шахрая Медоффа

Кримінал
1156
Сина творця фінансової "піраміди століття" Бернарда Медоффа Марка знайдено мертвим у Нью-Йорку.
За попередніми даними, сталось вбивство. Марка Медоффа знайшли повішеним у квартирі на Манхеттені. Родичі повідомили поліції про це близько 07.30 суботи за місцевим часом.
Відомо, що Марк Медофф і його брат Ендрю замішані в розслідуванні, деталі якого агентство не уточнює, проте проти братів не було висунуто звинувачень із всесвітньо відомих махінацій їх батька.
Засновник і колишній глава фондової біржі Nasdaq Бернард Медофф, який за 20 років залучив у свою фінансову піраміду 64,8 мільярда доларів, в минулому році був засуджений до 150 років тюремного строку і штрафу у подвійному розмірі заподіяного збитку. Медофф визнав 13 березня 2009 року в суді, що протягом 20 років обдурював інвесторів і регуляторів, не здійснював жодних операцій, а просто перераховував всі гроші на свій банківський рахунок, видаючи з нього кошти на вимогу клієнтів у вигляді "прибутку".
У списку обдурених вкладників виявилися не лише найбігатші громадяни США і знаменитості, але і найбільші світові банки - BNP Paribas, HSBC, Credit Agricole, Societe Generale, Natixis, Nomura, Royal Bank of Scotland, UniCredit.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас