МВФ визначив дату прийняття рішення про кредитування Ірландії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВФ визначив дату прийняття рішення про кредитування Ірландії

219
Голосування про отримання кредиту МВФ в уряді Ірландії відбудеться 15 грудня. За умови прийняття допомоги, керуючий директор фонду може вже 16 грудня рекомендувати раді директорів фонду прийняти рішення про видачу кредиту на суму 22,5 млрд євро, говориться у повідомленні, оприлюдненому на сайті МВФ.
"Ірландський уряд вирішив провести в парламенті обговорення програми фінансової допомоги Ірландії від МВФ і ЄС. Голосування з цього питання призначене на середу, 15 грудня. Влада цієї країни повідомила нам, що закон не вимагає схвалення парламентом фінансової допомоги, але ця процедура необхідна для посилення внутрішньополітичної підтримки цього рішення. З поваги до ірландського парламентського процесу МВФ вирішило відкласти ухвалення рішення про виділення кредиту ... до завершення дебатів ", - говориться у повідомленні.
Раніше, 8 грудня, ірландські парламентарі схвалили першу частину найбільш жорсткого за всю історію країни бюджету на 2011 рік, який покликаний запобігти державному дефолт. Затвердження бюджету є однією з умов активації програми фінансової підтримки Ірландії від ЄС і МВФ на суму 85 мільярдів євро, прийнятої 28 листопада.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас