Fitch: Зниження рейтингів у 2011 р. найбільше загрожує банкам периферії єврозони 10 грудня 2010 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fitch: Зниження рейтингів у 2011 р. найбільше загрожує банкам периферії єврозони 10 грудня 2010 р.

179
Негативні рейтингові дії відносно банків в 2011 році будуть сконцентровані у периферійних країнах єврозони, до яких відносяться, у тому числі, Іспанія, Португалія та Ірландія, говориться у звіті міжнародного рейтингового агентства Fitch.
"Fitch чекає, що негативні рейтингові дії відносно банків в майбутній рік будуть сконцентровані в "периферійних" економіках єврозони, оскільки стрес в економіках цих країн негативно позначається на довірі в регіоні", - наводяться у релізі агентства слова Бріджет Ганді, яка очолює лондонський аналітичний підрозділ Fitch із фінансових організацій Європи, Близького Сходу і Африки.
Експерт додала, що 74% банків за станом на кінець третього кварталу мають "стабільний" прогноз із привласнених рейтингів (тобто не планується змінювати рівень рейтингів) Fitch, і позитивні рейтингові дії, швидше за все, будуть результатом подальших поліпшень суверенних рейтингів на ринках, що розвиваються. Майже 15% банків мають "негативний" прогноз із рейтингів, і 4,7% - "позитивний". Останні рейтинги знаходяться під спостереженням у списку Rating Watch.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас