Бродський підтримує ліквідацію Держкомпідприємництва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бродський підтримує ліквідацію Держкомпідприємництва

Казна та Політика
945
Михайло Бродський , який очолює ліквідований указом президента Держкомітет із питань регуляторної політики і підприємництва, підтримує ліквідацію відомства.
"Я завжди говорив, що комітет не потрібний, що це вигадана структура. Єдина проблема - потрібно закінчити дерегуляцію. Це потрібна реформа і її необхідно було проводити", - пише М.Бродський у своєму блозі в мережі Інтернет.
Він зазначає, що функції і завдання комітету будуть покладені на Міністерство економічного розвитку і торгівлі.
"Йому (міністерству - ред.) передані функції Держкомпідприємництва, а значить, будуть потрібні і наші фахівці. Хтось, звичайно, піде на скорочення, але ми і так вже наполовину зменшили штат комітету", - говорить він.
За словами М.Бродського, функція реєстрації відійде Єдинів службі реєстрації, а комітет добивався того, що має бути подібна єдина служба, де буде зібрана вся інформація по реєстрації.
"Для підприємців - це лише плюс", - підкреслює М.Бродський.
Як повідомлялося, президент України Віктор Янукович 9 грудня видав указ "Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади", що передбачає реорганізацію цілої низки міністерств і відомств, згідно з яким Держкомпідприємництва ліквідовується.
Як наголошується у документі, він виданий з метою оптимізації системи центральних органів виконавчої влади, усунення дублювання їх повноважень, скорочення чисельності управлінського апарату і витрат на його утримання, підвищення ефективності державного управління.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас