Співробітники офісу весь тиждень не помічали. що їх колега мертвий — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співробітники офісу весь тиждень не помічали. що їх колега мертвий

885
Співробітник одного нью-йоркського видавничого офісу, який помер на своєму робочому місці, впродовж п'яти днів залишався непоміченим у кімнаті, де одночасно працювали 23 людини.
Керівники видавничої компанії вже провели внутрішнє розслідування випадку, втім, не виявивши винних. За словами начальства, загиблий не відрізнявся комунікабельністю і велику частину робочого часу проводив окремо від інших співробітників.
51-річний Джордж Турклебом пропрацював коректором у компанії близько 30 років. Оскільки Джордж мав звичку приходити на роботу раніше всіх і йти останнім, ніхто зі співробітників нічого не запідозрив, коли у вівторок вранці Турклебом сидів на своєму робочому місці в тій самій позі, що і в понеділок увечері. Всім здавалося, що коректор просто занурений у роботу, пише "Голос Росии" із посиланням на The Independent.
В одній позі Джордж просидів весь робочий тиждень. Першим, хто заговорив із коректором виявився прибиральник, який поцікавився в суботу, чому він продовжує працювати у свій вихідний.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас