МВС підрахувало, якого збитку завдали Україні мітингувальники на Майдані — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВС підрахувало, якого збитку завдали Україні мітингувальники на Майдані

Казна та Політика
624
Підприємці, які протестували проти прийняття Податкового кодексу, завдали збитку державі на 212,2 тисяч гривень. Про це повідомив директор департаменту зі зв'язків із громадськістю Міністерства внутрішніх справ України Дмитро Андреєв.
"Під час розслідування встановлено, що мітингуючі пошкодили два автомобілі. Кримінальна справа знаходиться у провадженні слідчого управління МВС України, створена слідчо-оперативна група із працівників слідчого управління і Шевченківського районного управління столичної міліції. Ведеться досудове слідство", - зазначив директор департаменту.
За його словами, на даний момент проводяться допити і призначені експертизи.
"Досудовим слідством встановлено, що в період з 22 листопада по 3 грудня невстановлені особи з метою проведення акцій протесту проти прийняття Верховною радою Податкового кодексу встановили на Майдані Незалежності в Києві наметове містечко, для чого умисне забили в гранітне покриття 130-132 металевих лозини. За даними комунального підприємства дорожньо-експлуатаційного управління ремонту та утримання автодоріг Шевченківського району, державі завдано матеріального збитку на суму 212,2 тисяч гривень", - повідомив Андреєв.
Як повідомлялося, Національна координаційна рада підприємців і акцій проти Податкового кодексу заявила, що під час нічної ліквідації наметового містечка на Майдані в Києві співробітники міліції відібрали майно учасників акції - особисті речі, генератори, теплові гармати, мобільні телефони.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас