Тягнибока викликали на допит — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тягнибока викликали на допит

Казна та Політика
3059
Лідера "Свободи" Олега Тягнибока і керівників об'єднання викликали на допит за акції проти Податкового кодексу.
Про це повідомляє прес-служба Всеукраїнського об'єднання.
Тягнибок отримав повістку з вимогою з'явитись у понеділок, 6 грудня о 10:00 на допит до Слідчого управління ГУ МВС України в місті Києві у справі акцій проти Податкового кодексу.
Повістки на 6 грудня також отримали заступник голови "Свободи" Андрій Мохник, глава Київської міської організації Андрій Ільєнко і його заступник Руслан Андрюша.
Допити відбудуться у Слідчому управлінні ГУ МВС України в місті Києві (вулиця Антоновича, 114).
Представники МВС попередили свободівців, що в разі нез'явлення їх приведуть примусово.
"Свобода" розцінює дії МВС як продовження політичних репресій.
"Спроба притягнути до відповідальності за користування конституційним правом на мирні збори - це ніщо інше, як пряме порушення Конституції і встановлення поліцейського режиму в Україні", - заявили в прес-службі.
У "Свободі" зазначають, що перелік осіб, викликаних на допит до Києва, збігається з тими, кого викликали у справі про протести проти так званих Харківських операцій у травні 2010 року.
Як відомо, на понеділок, 6 грудня, запланована акція протесту на Майдані Незалежності. Активісти вимагатимуть відставки Кабінету міністрів і призначення виборів до Верховної ради в 2011 році.
Нагадаємо, керівника Національної координаційної ради з припинення повноважень президента України і Верховної ради "Загальна Справа", координатора всеукраїнських акцій протесту підприємців Олександра Данилюка 6 грудня викликають на допит до Управління із боротьби з організованою злочинністю.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас