Єфремов: В Україні значна частина економіки в тіні через підприємців-спрощенців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єфремов: В Україні значна частина економіки в тіні через підприємців-спрощенців

Казна та Політика
1802
В Україні значна частина економіки в тіні через підприємців-спрощенців. Про це заявив глава парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов в ефірі "5 каналу".
"Я сьогодні віце-прем'єрові Сергію Тігіпку поставило питання, скільки, із його точки зору, фінансів, знаходиться у тіньовому секторі економіки, він сказав, що більше 40%. Це велика сума", - підкреслив Єфремов.
"Коли завозять контейнерами досить дороге і устаткування, і одяг, і інші речі, і воно розмитнюється за спрощеною системою, і продається, так само - за спрощеною системою, і практично не обкладається податками в нашій державі, то ми повинні розуміти, що ми працюємо на інші держави, а не на свою економіку", - заявив нардеп. За словами депутата, Україні в плані проведення податкової реформи відстає практично від всіх країн СНД.
"Я думаю, що те, що ми пішли в плані реформування, через деякий проміжок часу повинно дати позитивний ефект, і коли люди відчують, що у них починає покращуватися життя, то вони з часом пригадають тих людей добрим словом, які це робили", - зазначив політик.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас