Продан: Протести обійшлись підприємцям у 100 мільйонів гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Продан: Протести обійшлись підприємцям у 100 мільйонів гривень

Казна та Політика
802
Оксана Продан, член Національної координаційної ради підприємців України (НКРПУ), заявила, що підприємці витратили на протести проти прийняття Податкового кодексу (ПК) близько 100 мільйонів гривень. Про це вона повідомила вчора в ефірі радіо "Свобода".
"Однозначно, підприємці виїжджали самі, за свій рахунок. Більш того, ми так прикидали, не менше 100 мільйонів гривень витратили самі підприємці. За весь цей час, коли їздили на акції лише до Києва, не враховуючи ті акції, яких було безліч по регіонах", - повідомила Продан.
Також вона вважає, що протести проти прийняття Податкового кодека однозначно увінчалися успіхом.
"Підприємницький" майдан" закінчився великим успіхом малого і середнього бізнесу, тому що ми, по-перше, зберегли "спрощенку" і, по-друге, ми значно обмежили повноваження контролюючих органів", - зазначила член НКРПУ.
"Бізнес виходив з трьома вимогами. Це була відміна ПК (тоді це було ще перед Верховною радою), це було питання відміни додаткових пенсійних внесків і зміни закону про єдиний соціальний внесок. Основна проблема, була, звичайно, в Податковому кодексі, і ця проблема не повністю, але з більшою вірогідністю вирішена", - резюмувала Оксана Продан.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас