Український суд повторно розгляне справу про штраф Укртатнафти та дочки ЛУКОЙЛу на 16 млн дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український суд повторно розгляне справу про штраф Укртатнафти та дочки ЛУКОЙЛу на 16 млн дол.

Енергетика
113
Господарський суд Київської області прийняв рішення повторно розглянути справи про правомірність накладення Антимонопольним комітетом України штрафів на компанії "Укртатнафта" (Кременчуцький НПЗ) і "ЛУК-Авіа Ойл" (дочірня структура НК "ЛУКОЙЛ") на загальну суму 130 млн гривень ($16,4 млн) за порушення при заправці літаків авіапальним у київському аеропорту "Бориспіль".
Згідно з визначеннями суду від 18 і 30 листопада, тексти яких має в своєму розпорядженні агентство "Інтерфакс-Україна", госпсуд вирішив заново розглянути справу у зв'язку з тим, що компанії представили додаткову інформацію.
Судове засідання по "ЛУК-Авіа Ойл" відбудеться 6 грудня, щодо "Укртатнафти" - 20 грудня.
Як повідомлялося, Господарський суд Києва 15 листопада відмовив спільного україно-голландського підприємства "Кребо" (Полтавська область) у задоволенні позову про визнання недійсним штрафних санкцій у розмірі 125 млн грн., вжиті щодо компанії антимонопольним відомством.
Комітет 28 квітня 2009 оштрафував три компанії-авіазаправники на загальну суму 255 млн грн. за зловживання монопольним становищем при заправці літаків в аеропорту "Бориспіль": "Кребо" на 125 млн грн., "ЛУК-Авіа Ойл" - на 20 млн грн., "Укртатнафту" - на 110 млн грн.
До теперішнього часу компанії не сплатили штрафи.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас